Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 004 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА НА ЯЙЧНИКА

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КИСТА НА ЯЙЧНИКА    Трайност: 2 год.    Количество:     Цена: 150 лв.

     бр  

Съдържание: Билковият комплекс за лечение на киста на яйчника включва:
1. Трите продукта от билковата програма на д-р Хулда Кларк за пълно изчистване на организма:
екстракт от черен орех, капсули карамфил и екстракт от сладък пелин - 68 лв.
2. Основен пакет билкова смес за киста на яйчника (№ 1) за приготвяне на билкова отвара за пиене - 25 лв.
3. Три отделни пакетчета с билки (№ 2, № 3 и № 4) - общо 15 лв.
4. Екстракт от кализия - 22 лв.
5. Екстракт от алое - 23 лв.
----------------
Общо:150 лв.

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:
Лечението започва с включването на трите билкови продукта от програмата на д-р Хулда Кларк. Те се приемат по схема, представена подробно в табличен вид на листа с надпис: “СХЕМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК”.
Веднага след приемането да се зачертава съответната дневна доза в схемата!
ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА НЕПОНОСИМОСТ, ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ДНЕВНИТЕ ДОЗИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА!

2). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
На седмия ден от началото на билковата програма да започне пиенето на билкови отвари по схема. Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “КИСТА НА ЯЙЧНИКА – ЗА ПИЕНЕ”) и се употребява до свършването му. Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 10 ЧАСА И В 15 ЧАСА”. Спазват се съответните указания на прикрепените табели за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2, се комбинират като се пият в рамките на деня по указания начин. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – също два пъти: в 10 часа и в 15 часа. След свършването на пакет № 2 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 3. След свършването на пакет № 3 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 4.

Отделните пакети не се смесват!
По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари. Ако няма такъв, пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и на билките в отделните пакетчета (№ 2, № 3 и № 4).

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ И НА ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ:
На десетия ден от началото на билковата програма да започне приемането на екстракт от кализия за пиене и на екстракт от алое.
Всяка сутрин 10 капки от екстракта от кализия и 10 капки от екстракта от алое се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват на глътки преди хранене (преди закусване). Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта от кализия и на екстракта от алое.
Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и благоприятно въздейства върху всички органи.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!


По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари. Ако няма такъв, пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършване на билковата смес от пакет № 1 и пакетите с отделните билки (№ 2, № 3 и № 4).

* СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ПИЙТЕ РЕДОВНО И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
* СЛЕД ИЗМИНАВАНЕ НА ДВА МЕСЕЦА ОТ НАЧАЛОТО НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!Особености: Комплексното билколечение на киста на яйчника се осъществява в домашни условия. Билковият комплекс се изготвя индивидуално, което предполага да бъдат зададени допълнителни и уточняващи въпроси за особеностите на заболяването. Важно условие е точната лекарска диагноза да е “киста на яйчника”.
Билковата комбинация е доказала своята ефективност в продължение на много години. Съставът на билковата смес, дозировката на билките, приготвянето и употребата им е въз основа на опита, който са ни предали отишли си от този свят билколечители от Шуменския регион. Въз основа на постоянните връзки, която сме осъществявали с лекуваните от нас хора и следейки здравословното им състояние, сме доразработвали и подобрявали комплексното билколечение.
Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92