Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 015 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ    Трайност: 2 год.    Количество: 550 гр.    Цена: 66 лв.

     бр  

Съдържание: Билковият комплекс за лечение на камъни в бъбреците включва:

1. Билкова смес, от която се приготвя отвара за пиене - 25 лв.
2. Екстракт от плодове червена боровинка - 18 лв.
3. Екстракт от алое - 23 лв.

ОБЩО: 66 лв.


От билковата смес се приготвя билкова отвара за пиене, която заедно с екстрактите се приема по определена схема, отразена в указанията.

БИЛКОВАТА СМЕС И ЕКСТРАКТИТЕ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ, ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВА ОТВАРА ЗА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ - ТРИ ПЪТИ НА ДЕН:
Всекидневно, три пъти на ден преди хранене: сутрин, обед и вечер, се пие билкова отвара по 150 мл., приготвена от пакета с надпис: “КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ - ЗА ПИЕНЕ”. Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакета. Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ ПЛОДОВЕ ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА – СУТРИН ПРЕДИ ХРАНЕНЕ:
На третия ден от началото на пиенето на билковата отвара за камъни в бъбреците да започне приемането на екстракт от плодове червена боровинка.
ЗА ВАШИЯ СЛУЧАЙ: Всяка сутрин 10 капки от екстракта се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват на глътки преди хранене след изпиването на съответната доза билкова отвара, предназначена за сутринта. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта от плодове червена боровинка.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ – ВЕЧЕР ПРЕДИ ХРАНЕНЕ:
На третия ден от началото на пиенето на билковата отвара за камъни в бъбреците да започне приемането на екстракт от алое.
ЗА ВАШИЯ СЛУЧАЙ: Всяка вечер 10 капки от екстракта от алое се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват преди хранене на глътки след изпиването на съответната доза билкова отвара, определена за изпиване вечерта. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на екстракта от алое.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!

4). ПРИЕМАНЕ НА СМЕС ОТ ЛИМОНОВ СОК СЪС ЗЕХТИН:
На петия ден от началото на пиенето на билковата отвара за камъни в бъбреците да започне приемане на смес от пресен лимонов сок и зехтин.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ И УПОТРЕБА: Равни количества пресен лимонов сок и зехтин се смесват добре. От получената смес се пие 2 пъти на ден по 2 супени лъжици. Да се съхранява в хладилник! Приемането на лимонов сок със зехтин продължава до свършването на билковата смес за камъни в бъбреците.

♦СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ПИЙТЕ РЕДОВНО И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ ЗА ПИЕНЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
♦ СЛЕД ИЗМИНАВАНЕ НА 1 МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ОТ НАЧАЛОТО НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
♦УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!


Използва се при: уратни, оксалатни, фосфатни и смесени камъни в бъбреците.

Особености: Билковата комбинация се изготвя индивидуално в зависимост от вида на камъните - уратни, оксалатни, фосфатни или смесени.
Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92