Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 017 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПСОРИАЗИС    Трайност: 2 год.    Количество: 690 гр.    Цена: 65 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация (билковият комплекс) за лечение на псориазис включва:
1. Един основен пакет с билкова смес за пиене (№ 1) и други два допълнителни пакета с билки също за пиене (№ 2 и № 3). Комбинирането на основния пакет с допълнителните се извършва по определена схема.
2. Билкова смес за бани (№ 4).
3. Екстракт от кализия за мазане (№ 5).
4. Билков крем (№ 6).

Използва се при: различни форми на псориазис

Начин на приготвяне и употреба: КОМЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ПИЯТ БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО УСТАНОВЕНАТА СХЕМА И СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ПРОЦЕДУРИ: ПРАВЕНЕ БАНИ НА БОЛНИТЕ УЧАСТЪЦИ, ТРЕТИРАНЕТО ИМ С ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ И МАЗАНЕТО ИМ С БИЛКОВ КРЕМ.
1). Пиенето на билковите отвари, приготвени от съответните пакети с билкови смеси и отделни билки, се извършва по следната схема:
Започва се едновременно с билковата смес от основния пакет № 1 с надпис на табелата “ПСОРИАЗИС-ЗА ПИЕНЕ” и с билката от пакет № 2 с надпис на табелата "ПИЕ СЕ САМО ВЕЧЕР". Пиенето на билковите отвари от двата пакета се комбинира по указания начин в рамките на деня. След свършването на пакет № 2 се продължава с пакет № 1 и билковата смес от пакет № 3.
Отделните пакети не се смесват. Основният пакет № 1 се употребява до свършването му. Билковите отвари се приготвят и употребяват според указанията на съответните табели, прикрепени към пакетите. Да не се превишават дозите за пиене! Пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от основния пакет (№ 1) и допълнителните пакети с билки (№ 2 и № 3).
2. Едновременно с пиенето на билковите отвари се правят ежедневно бани на болните участъци с билкова отвара, приготвена от пакет № 4, с надпис на табелата "ПСОРИАЗИС-ЗА БАНИ". Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба на билковата отвара за бани.
3. След баните, болните участъци се третират с памуче, напоено с елексира от кализия за мазане (№ 5).
4. След третирането с елексира и изсъхването им, болните участъци се намазват с тънък слой от билковия крем за псориазис (№ 6).

* ДА СЕ СПАЗВАТ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ДА СЕ ПИЯТ РЕДОВНО БИЛКОВИТЕ ОТВАРИ И ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВАТ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
ПРАВИЛНО ДА СЕ УПОТРЕБЯВАТ СПОРЕД УКАЗАНИЯТА И ОСТАНАЛИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТИ!
* СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!Особености: ДА СЕ СПАЗВА ТОЧНО ДИЕТАТА ЗА ПСОРИАЗИС, УСТАНОВЕНА ОТ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!

Едновременно с пиенето на билковите отвари е желателно да се включи и приемането на елексир от кализия за пиене, защото кализията помага да се усвояват от организма използваните билки и засилва тяхното действие. Освен това, въздейства благотворно на всички органи.

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92