Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 013 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА СТРАХОВА НЕВРОЗА

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА СТРАХОВА НЕВРОЗА    Трайност: 2 год.    Количество: 400 гр.    Цена: 45 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация за лечение на страхова невроза включва един основен пакет с билкова смес, две допълнителни пакетчета с отделни билки и екстракт от кализия:
1. Пакет № 1 - основен
2. Пакет № 2 - допълнителен
3. Пакет № 3 - допълнителен
4. Екстракт от кализия

БИЛКОВИТЕ ПРОДУКТИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ И ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ КОМПОНЕНТИ!

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “СТРАХОВА НЕВРОЗА - ЗА ПИЕНЕ”) и се употребява до свършването му.
Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 12 ЧАСА”. Спазват съответните указания на табелите за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2 (страшниче), се комбинират, като се пият по указания начин в рамките на деня. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – само веднъж: в 12 часа. След свършването на билката от пакет № 1 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 2 (ранилист).

ОТДЕЛНИТЕ ПАКЕТИ НЕ СЕ СМЕСВАТ!
Пие се 20 дни, почива се 2 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и билките в отделни пакетчета (№ 2 и № 3). Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРИЕМАНЕ НА ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ:
На третия ден от началото на пиенето на билковите отвари да започне приемането на екстракт от кализия за пиене.
Всяка сутрин 10 капки от екстракта от кализия се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват преди хранене (закусване) на глътки след изпиването на съотвутното количуество билкова отвара, предназначена за сутринта. Пие се 20 дни, прави се пауза от 3 дни, отново се започва приемането и така се редува до свършването на екстракта.
Особености: Билковият комплекс за лечение на страхова невроза се съставя въз основа на точна лекарска диагноза и според индивидуалните особеностите на заболяването.
Едновременно с пиенето на билковите отвари се включва приемането на елексир от кализия, защото кализията помага да се усвояват по-пълноценно от организма използваните билки, засилва тяхното действие и въздейства благоприятно на всички органи.
Едновременно с пиенето на билковите отвари и елексира от кализия да се приемат и предписаните лекарства!

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92