Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 022 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА БЕЗПЛОДИЕ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА БЕЗПЛОДИЕ    Трайност: 2 год.    Количество:     Цена: 149 лв.

     бр  

Съдържание: Билковият комплекс за лечение на безплодие включва:
1. Трите продукта от билковата програма на д-р Хулда Кларк за пълно изчистване на организма: свръхсилна тинктура от орех, капсули карамфил и тинктура от сладък пелин - 65 лв.
2. Основен пакет билкова смес за безплодие (№ 1) за приготвяне на билкова отвара за пиене - 25 лв.
3. Три отделни пакетчета с билки (№ 2, № 3 и № 4) - общо 15 лв.
4. Елексир от кализия - 22 лв.
5. Екстракт от алое - 22 лв.
----------------
Общо:149 лв.

Използва се при: безплодие, причинено от различни фактори

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА БЕЗПЛОДИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЛЕДНИТЕ УКАЗАНИЯ:

1). ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:
Лечението започва с включването на трите билкови продукта от програмата на д-р Хулда Кларк. Те се приемат по схема, представена подробно в табличен вид на листа с надпис: “СХЕМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БИЛКОВАТА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК”.
Веднага след приемането да се зачертава съответната дневна доза в схемата!
ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА НЕПОНОСИМОСТ, ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ДНЕВНИТЕ ДОЗИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА!

2). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
На седмия ден от началото на билковата програма да започне пиенето на билкови отвари по схема. Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “БЕЗПЛОДИЕ – ЗА ПИЕНЕ”) и се употребява до свършването му. Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПИЕ СЕ В 10 ЧАСА И В 15 ЧАСА”. Спазват се съответните указания на прикрепените табели за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 2, се комбинират като се пият в рамките на деня по указания начин. Отварата, приготвена от пакет № 1, не се смесва с отварата, приготвена от пакет № 2. Първата се пие два пъти в рамките на деня: сутрин и вечер, а втората – също два пъти: в 10 часа и в 15 часа. След свършването на пакет № 2 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 3. След свършването на пакет № 3 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 4.

Отделните пакети не се смесват!
По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари. Ако няма такъв, пие се 20 дни, почива се 3 дни, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и на билките в отделните пакетчета (№ 2, № 3 и № 4).

3). ПРИЕМАНЕ НА ЕЛЕКСИР ОТ КАЛИЗИЯ ЗА ПИЕНЕ И НА ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ:
На десетия ден от началото на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк да започне приемането на елексир от кализия за пиене и на екстракт от алое.
Всяка сутрин 10 капки от елексира от кализия и 10 капки от екстракта от алое се прибавят към 50 мл. вода и се изпиват 20 минути преди ядене на глътки. Пие се 20 дни, почива се 3 дни, отново започва приемането и така се редува до свършването на елексира от кализия и на екстракта от алое.
Кализията засилва действието на употребяваните билки, помага за по-пълноценното им усвояване от организма и благоприятно въздейства върху всички органи.
Да се спазват точно дозите за приемане! Превишаването им може да доведе до нежелателни странични ефекти!


* СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ПИЙТЕ РЕДОВНО И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
* СЛЕД ИЗМИНАВАНЕ НА ДВА МЕСЕЦА ОТ НАЧАЛОТО НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ!
* УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ!Особености: Билковата комбинация за безплодие се изготвя индивидуално, след като бъдат зададени допълнителни и уточняващи въпроси.
По време на месечния цикъл се прекратява пиенето на билковите отвари, след това отново се продължава.

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92