Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 023 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА БАЗЕДОВА БОЛЕСТ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА БАЗЕДОВА БОЛЕСТ    Трайност: 2 год.    Количество: 800 гр.    Цена: 75 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация за лечение на базедова болест включва: един основен пакет с билкова смес за пиене, един пакет билкова смес за гаргара, билки за сироп от алое, билков крем и пет други допълнителни пакета с отделни билки:
Пакет № 1 - основен
Пакет № 2 - за гаргара
№ 3 - билков крем
№ 4 - билки за сироп от алое
№ 5, № 6, № 7, № 8, № 9 и № 10 - допълнителни.


Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:

1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
Основният пакет е № 1 (с надпис на табелата: “БАЗЕДОВА БОЛЕСТ”) и се употребява до свършването му. Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 и билката от пакет № 5, като се спазват съответните указания на табелите за начина на приготвяне и употреба. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 5, се пият като се комбинират по указания начин в рамките на деня. След свършването на пакет № 5 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 6. След свършването на пакет № 6 се продължава с пакет № 1 и пакет № 7. След свършването на пакет № 7 се продължава с пакет № 1 и пакет № 8. След свършването на пакет № 8 се продължава с пакет № 1 и пакет № 9. И най-накрая, след свършването на пакет № 9 се продължава с пакет № 1 и пакет № 10.
Отделните пакети не се смесват!
Пие се 20 дена, почива се 2 дена, и така се редува до свършването на билковата смес от пакет № 1 и пакетите с отделните билки (от № 5 до № 10). Да се пие редовно и да не се превишават дозите! Точната доза лекува, а не превишаването й!

2). ПРАВЕНЕ НА ГАРГАРА:
Едновременно с пиенето на билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и № 5, се включва и правенето на гаргара с билкова отвара, която се приготвя от пакет № 2 с надпис на табелата: “ЗА ГАРГАРА”. Спазват се съответните указания за начина на приготвяне и употреба, написани на табелата.

3). МАЗАНЕ С БИЛКОВ КРЕМ:
Всяка вечер областта на болния участък се намазва с дебел слой от билковия крем (№ 3), след което се поставя марля и така се пренощува.

4). ПРИЕМАНЕ НА СИРОП ОТ АЛОЕ:
На третия ден от началото на пиене на билковите отвари се включва и приемането на сироп от алое, който се приготвя и употребява според указанията на табелата с надпис: “СИРОП ОТ АЛОЕ” (№ 4). Приема се до свършването му. Предоставяме Ви необходимото количество алое и другите билки за приготвянето му. Приготвеният сироп да се съхранява в хладилник!
♦ СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ПИЙТЕ РЕДОВНО И НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ДОЗИТЕ! ТОЧНАТА ДОЗА ЛЕКУВА, А НЕ ПРЕВИШАВАНЕТО Й!
♦ СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО ДИЕТАТА И ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ, УСТАНОВЕНИ ОТ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ!
♦СЛЕД ИЗМИНАВАНЕ НА ЕДИН МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ОТ НАЧАЛОТО НА БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО, ПОСЕТЕТЕ ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ!
♦УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!


Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92