Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 006 - КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА НОЩНО НАПИКАВАНЕ

КОМПЛЕКСНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА НОЩНО НАПИКАВАНЕ    Трайност: 2 год.    Количество: 350 гр.    Цена: 36 лв.

     бр  

Съдържание: Билковата комбинация за лечение на нощно напикаване при деца включва един основен пакет с билкова смес и други четири допълнителни пакета с отделни билки:
Пакет № 1 - основен
Пакет № 2 - допълнителен
Пакет № 3 - допълнителен
Пакет № 4 - допълнителен
Пакет № 5 - допълнителен

БИЛКОВИТЕ СМЕСИ СА НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИ И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ. НЕ СЪДЪРЖАТ ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ КОМПОНЕНТИ, ХИМИЧЕСКИ СЪСТАВКИ, КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!

Начин на приготвяне и употреба: КОМПЛЕКСНОТО ЛЕЧЕНИЕ НА НОЩНОТО НАПИКАВАНЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КАТО СЕ ИЗПЪЛНЯВА ЕДНОВРЕМЕННО СЛЕДНОТО:
1). ПИЕНЕ НА БИЛКОВИ ОТВАРИ, КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА ПО СЛЕДНАТА СХЕМА:
Лечението започва едновременно с билковата смес от пакет № 1 с надпис на табелата: “НОЩНО НАПИКАВАНЕ ПРИ ДЕЦА” и с билката от пакет № 3. Спазват се съответните указания на отделните табели за начина на приготвянето и употребата на билковите отвари. Билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 3, се пият като се комбинират в рамките на деня по указания начин. След свършването на пакет № 3 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 4. След свършването на пакет № 4 се продължава с пакет № 1 и билката от пакет № 5. Отделните пакети не се смесват! Да не се превишават дозите за пиене! Пие се 20 дена, почива се 3 дена, и така се редува до свършването на билковата смес от основния пакет (№ 1) и отделните билки (№ 2, № 3, № 4 и № 5).
2). ПРИЕМАНЕ НА ПТИЧЕ ПРОСО:
Едновременно с пиенето на билковите отвари, приготвени от пакет № 1 и пакет № 3, се включва и употребата на птиче просо от пакет № 2 с надпис на табелата: “ПТИЧЕ ПРОСО”. Приема се до свършването му.
3). Всеки ден по време на лечението да се приема два пъти по една перличка рибено масло, което се купува от аптека.
4). Вечер се прави лапа в областта на кръста. Лапата се приготвя по следния начин: смесват се и се объркват добре следните компоненти: 1 чаена лъжичка счукан на прах естествен тамян; 1 чаена лъжичка чиста бяла дъвка (от аптеката), 1 чаена лъжичка пудра захар; 1 разбит белтък от яйце; 10 супени лъжици брашно; 40º-ов спирт за горене – 10-20 гр. Получената смес се нанася на парче плат с достатъчна големина да покрие кръста. Предварително областта на кръста се намазва с дебел слой свинска мас, след което се налага плата с лапата. Престоява 2-3 часа. Прави се три поредни вечери, почива се три дена, след което отново се приготвя лапа, която се налага, и така се редува 4-5 пъти. Една и съща лапа се използва три поредни вечери. За да не засъхва, сместа с плата се съхранява в найлонов плик.
5). Желателно е през нощта да се спи на твърдо легло и възглавница и по възможност на дясната страна.
6). Важно условие, което трябва да се изпълнява по време на лечението е да се намали количеството на приеманите течности, да се спазва сух режим, т. е. след 14 часа да се ограничи, а след 18 часа напълно да се прекрати приемането на течности. За вечеря да се употребява предимно суха храна.
7). Да се ограничи консумацията на месо и месни продукти и да се спазва вегетарианска диета с консумиране на повече плодове и зеленчуци. Желателно е да се изключи от дневното меню или до минимум да се ограничи консумацията на боб, грах, леща, както и възбуждащи нервната система напитки.
♦ ДА СЕ СПАЗВАТ ТОЧНО УКАЗАНИЯТА, ДА СЕ ПИЕ РЕДОВНО И ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВАТ ДОЗИТЕ!
♦ УВЕДОМЕТЕ НИ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО!

ПРИ НЕЯСНИ МОМЕНТИ В УКАЗАНИЯТА, ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ПРОБЛЕМИ И ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ЗВЪНЕТЕ НА: 0899072879


Особености: Лечението с билковата комбинация се прилага при деца, навършили 5 годишна възраст.

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92