Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 074 - Капсули ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН

Капсули ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН    Трайност:  2 г.    Количество:     Цена: 25  лв.

     бр  

Съдържание: 100% натурален свински желатин от кости и стави,
Желатинови капсулиИзползва се при: ЛЕЧЕБНО ДЕЙСТВИЕ: противовъзпалително, прочиства токсичните отлагания в ставния апарат.
ПРИЛОЖЕНИЕ: при заболявания на костно-ставния апарат: артрози, артрити, остеопороза, коксартроза, шипове, износване на ставите, ставни болки, за изграждане на костния хрущял, за заздравяване на костите, ноктите и роговиците на очите, при пуквания и счупвания на костите, при свръхнатоварване на ставния апарат от спорт, свръхтегло или възрастови изменения, за подобряване на храносмилането и съня, за понижаване на теглото.

Здравословните ползи на желатина:

1. Желатинът е здравословен за костите и ставите - съдържа много аминокиселини, важни за подпомагане на предотвратяване на слабост и дегенерация на хрущялите в ставите. Желатинът е с противовъзпалителни свойства, намалява болките и възпалението при артрит.
2. Желатинът помага при лекуване на хранителни алергии и непоносимости - добавянето на желатин към вашата диета може да лекува лигавицата на стомаха и храносмилателния тракт.
3. Желатинът подобрява храносмилането - един прост начин за подпомагане на храносмилателната система. Желатинът има уникално свойство на привличане на течните молекули, когато желатин на прах се разтваря във вода.
4. Желатинът подобрява съня - клиничните проучвания показват, че хората не само спят по-добре, когато се консумира аминокиселината глицин, но те отчитат по-малко сънливост през деня и по-добра когнитивна функция.
5. Желатинът помага за понижаване на теглото - смята се, че увеличава производството на човешкия растежен хормон /Human Growth Hormone/ и стимулира метаболизма. С хранителното си съдържание, той помага да се чувстваме сити след хранене.


Начин на приготвяне и употреба: Всекидневно, два пъти на ден, на обяд и вечер преди хранене, се приема с 50-100 мл. вода по 1 капсула животински желатин до свършването на опаковката.

Особености: Да не се използва за заместител на разнообразното хранене!
Без лекарско предписание!

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92