Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 180419 - Екстракт от ЧЕРЕН ОРЕХ

Екстракт от ЧЕРЕН ОРЕХ Екстракт от ЧЕРЕН ОРЕХ    Трайност: 2 г.    Количество: 50 мл.    Цена: 18 лв.

     бр  

Съдържание: Черен орех (Juglans nigra) - плодове в млечна зрялост, етанол 45-55 об. %

Произведено от "ТАЛОДЕРМА" ООД, гр. Варна, по поръчка на ЕТ "САМОДИВА - ДИМКА НЕНОВА"
Търговски документ за продажба на хранителна добавка № 1249/12.12.2020 г.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Представлява едно от най-мощните естествени средства, помагащи в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Много ефикасно действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи. Стимулира антивъзпалителните процеси в организма – подходящ е при възпаления на лимфните възли, кожата и венците. Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм. Натуралният йод, съдържащ се в екстракта, е известен и с полезното си действие против радиация.
Екстрактът от черен орех е един от трите билкови продукта от билковата програма на д-р Хулда Кларк за пълно изчистване на организма. В съчетание с капсули карамфил и екстракт от сладък пелин се приема по определена схема (вж. Кат. No: 053 - ЧЕРЕН ОРЕХ, КАРАМФИЛ, ПЕЛИН - БИЛКОВА ПРОГРАМА ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПО МЕТОДА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК ).
Прочистването повишава естествените защитни сили на организма, като по този начин се създават неблагоприятни условия за съществуването на чуждите организми, загнездили се в човешкото тяло.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Веднъж дневно, сутрин преди хранене, съответният брой капки от екстракта от черен орех, разтворени в 50-100 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: 1-ви и 2-ри ден: 5 капки; от 3-ия до 10-ия ден включително: 10 капки; от 11-ия до 15-ия ден включително: 20 капки. На 16-я ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 20 капки през ден (всеки втори ден) сутрин преди хранене до свършването на екстракта.


Особености: Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92