Билки от ЕТ Самодива

Кат. No: 875021 - Екстракт от плодове ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА

Екстракт от плодове ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА Екстракт от плодове ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА    Трайност: 2 г.    Количество: 50 мл.    Цена: 18 лв.

     бр  

Съдържание: Червена боровинка - пресни плодове (Vaccinium vitis-idaea fruit), Етанол 48-56 vol. %.

ДЕЙСТВИЕ:
Диуретично, антиоксидантно, противовъзпалително.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Повишава естествените защитни сили на организма, понижава холестерола и предпазва от атеросклероза, намалява риска от грип и настинки, подобрява зрението, поддържа нормалното функциониране на сърдечно-съдовата, пикочо-половата, храносмилателната системи и черния дроб, благоприятно влияе при диабет, дерматити, простатит, нефрит, пиелит, цистит, камъни в бъбреците, анемия. Подпомага изхвърлянето на бактерии с урината и пречистването на пикочните пътища. Стимулира отделянето на пикочна киселина. Намалява риска от полепването на плаки по кръвоносните съдове. Подобрява състоянието на болни от Алцхаймер.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Сутрин и вечер по 10 капки от екстракта се прибавят към 50 ml. вода и се изпиват преди хранене на глътки. Приемат се в продължение на 20 дни, след което се прави пауза от 3 дни, отново се продължава приемането и по този начин се редува.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Не се препоръчва за приемане от бременни, кърмачки и лица под 18 години!Най-търсени продукти

ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ
Кат. No: 021 ЕКСТРАКТ ОТ КАЛИЗИЯ Цена: 22лв

Информация за контакт:

ЕТ "САМОДИВА"
9810 с. Ивански обл. Шуменска
пл. "Цар Борис" № 7
Email: bilkolechenie@abv.bg
GSM: 0899072879, 0878585679

 

Copyright © 2008-2020 samodiva-bg.com.                 All rights reserved.                 Design and Programs by Нептун 92